40 Praktische tips voor een persbericht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Veertig professionele tips voor een effectief persbericht
 

 

 

Het merendeel van alle persberichten verdwijnt kort na aankomst in de prullenbak. Hoe schrijf je een persbericht dat wl 'overleeft'? Een serie tips uit de professionele wereld.

Persbericht-tips

De tips zijn verdeeld over de volgende rubrieken:

Naast deze tips voor een persbericht vind je in de Opzet van een persbericht de complete opzet/structuur van een professioneel persbericht.

Ben je meer geïnteresseerd in de communicatie-aspecten van een persbericht, lees dan Het persbericht vanuit communicatie-oogpunt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel sitebezoekers vonden ook het volgende artikel interessant:

Newsfeeds (rss-feeds):
Fascinerende kansen voor internet marketing

NB. Dit artikel is al enige tijd geleden geschreven. Mogelijk brengt de inhoud ervan je op ideen, maar het artikel heeft nog maar een beperkte actualiteitswaarde. Newsfeeds zijn niet meer weg te denken uit onze internetbeleving. Wat betekent dat voor internet marketing, zoekmachine optimalisatie en internet advertising? Een verkenning van de mogelijkheden....

 

Wil je de rest van dit artikel lezen, klik dan even op Newsfeeds (rss-feeds): Fascinerende kansen voor internet marketing.

Naar de bovenkant van

'40 Praktische tips voor een persbericht'

NB. Er komen regelmatig nieuwe pagina's bij op deze site, dus kom gerust nog eens terug als je meer wilt weten over onderwerpen zoals op deze pagina ' 40 Praktische tips voor een persbericht', of -meer in het algemeen- over zaken als communicatie, marketing, communicatieplan, marketingcommunicatieplan, communicatiemiddelen, vacature communicatiemedewerker enzovoort.