Een bijzonder cadeau-idee voor moederdag nodig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een cadeau-idee of cadeau-tip voor moederdag nodig? Hier een lange lijst om de creativiteit op gang te brengen.
 

 

Cadeaus geef je bij een bijzondere gelegenheid. En dan wil je natuurlijk met iets origineels aankomen. Wat voor cadeau kun je bijvoorbeeld geven ter gelegenheid van moederdag? De trend lijkt in ieder geval gericht te zijn op steeds meer gepersonaliseerde produkten. Hier een paar misschien inspirerende cadeau-ideeŽn.

Suggesties voor een moederdag cadeau ....

De volgende cadeau-tips voor moederdag zijn alleen maar bedoeld om je op creatieve ideeŽn te brengen. Want een creatief cadeau straalt natuurlijk af op de gever :-).

Allereerst natuurlijk de alles voor moederdag website. Van Chocotelegram tot Borstel- en Sponzenset en van Fotosessie tot KoelkastpoŽzie.

Geef een Personal pocket cadeau: een boek waarin je je moeder (vader/broer/zus/vriendin/vriend etc.) een hoofdrol kunt laten spelen. Allerlei soorten boeken (van bekende auteurs) zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een Baantjerboek waarin zij als vrouwelijke rechercheur optreedt, die zelfs Vledders hart sneller doet kloppen, maar blijkbaar niet zo lief is als iedereen denkt... Incl. een eigen, persoonlijke boodschap op pagina 1.

Een verrassend cadeau: een puzzel waarin de naam van de ontvanger deel van de oplossing vormt.

Ga je echt voor de kwaliteit, dan zijn misschien deze schitterende sieraden een geschikte cadeau-suggestie.

Een aardig cadeau-alternatief voor taart: een echte appel met een eigen opdruk.

Een foto op schildersdoek, bespannen op een houten frame.

Ook een aardig cadeau-idee: een persoonlijk moederdaglied in het Nederlands of Engels. Of misschien toch een persoonlijke fotoballon.

Een slagroomtaart voor moeder, met een eigen boodschap erop en groot genoeg voor 12 personen.

Een karikatuur gemaakt op basis van een foto en bijvoorbeeld ingelijst achter glas.

Geef een bijzonder parfumabonnement: 7 keer per jaar een hele nieuwe, exclusieve geur uitproberen. Kortom, ontdek de geurtrends van dit jaar en blijf up to date.

Stel zelf een cadeaupakket van Yves Rocher samen uit 15 verwenproducten.

Geef een Relaxing geschenkset voor wat badplezier of een van de door Oprah aanbevolen geuren en cosmetica van alle bekende merken. Ook Drogisterijnet biedt in de Cadeauwinkel een reeks van fraaie geschenksets.

Of geef een 'gebeurtenis' cadeau: bijvoorbeeld een beautymiddag, een chocolade-workshop of een zondagsbrunch.

Het ene cadeau-idee is misschien nog aardiger dan het andere. En het ene cadeau-idee lokt ook het andere uit. Vaak zal de vormgeving van het relatiegeschenk de doorslag geven. Zoek in ieder geval een geschenk dat op z'n minst een behoorlijke kwaliteit heeft, vaak gebruikt zal worden en echt 'eigen' gemaakt kan worden.

Succes!

 

Misschien ook interessant:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel sitebezoekers vonden ook het volgende artikel interessant:

Handige tips voor het solliciteren
Voorbeeld CV (chronologisch CV)

Voorbeeld CV voor een succesvol chronologisch curriculum vitae....

 

Wil je de rest van dit artikel lezen, klik dan even op Handige tips voor het solliciteren Voorbeeld CV (chronologisch CV).

NB. Er komen regelmatig nieuwe pagina's bij op deze site, dus kom gerust nog eens terug als je meer wilt weten over onderwerpen zoals op deze pagina ' Een bijzonder cadeau-idee voor moederdag nodig?', of -meer in het algemeen- over zaken als communicatie, marketing, communicatieplan, marketingcommunicatieplan, communicatiemiddelen, vacature communicatiemedewerker enzovoort.